Odjeljenje za prostorno uređenje grada Prijedora:Ponovni javni uvid u nacrte auto-puta ka Banja Luci

Created | By: freeradio | November 13, 2020
Odjeljenje za prostorno uređenje grada Prijedora:Ponovni javni uvid u nacrte auto-puta ka Banja Luci

Materijali nacrta Plana parcelacije za auto-put, dionica Banjaluka – Prijedor i Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu auto-puta dionice Banjaluka – Prijedor biće izloženi na ponovni javni uvid od 16. do 30. novembra u prostorijama Gradske uprave, najavljeno je danas iz Odjeljenja za prostorno uređenje grada Prijedora.
“Mole se sva zainteresovana lica da blagovremeno izvrše uvid u materijale nacrta ovih dokumenata i pri tome maksimalno koriste digitalnu verziju zbog mjera zaštite od virusa korona i ograničenog ulaska u prostorije Gradske uprave”, navodi se u obavještenju Odjeljenja za prostorno uređenje.

Uvid u nacrte ovih dokumenata može se izvršiti svakim radnim danom od 7.30 do 15.30 časova u prostorijama Odjeljenja, kao i od 8.00 do 16.00 časova u Institutu za građevinarstvo “IG” Banjaluka koji je nosilac izrade Plana i Izvještaja, a digitalne verzije biće dostupne na stranici grada Prijedora.

Uvid u prvobitne verzije ovih dokumenata trajao je od 20. februara do 5. marta. Rok za dostavljanje mišljenja, primjedbi i sugestija na aktuelne verzije je 30. novembar.

Izvor:SRNA

4 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017