Danas umjereno oblačno uz sunčane intervale

Created | By: freeradio | November 13, 2020
Danas umjereno oblačno uz sunčane intervale

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno, ponegdje na sjeveru cjelodnevna oblačnost, a u drugim predjelima sa sunčanim intervalima.
Jutro u nižim predjelima sjevernog dijela zemlje oblačno i prohladno, po kotlinama i riječnim dolinama sa maglom koja se lokalno može duže zadržati, na planinama uz slab mraz, na istoku uslovi za slabu kišu ili rosulju, a na jugu Hercegovine sunčano, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana u nižim predjelima u sjevernoj polovini zemlje kidanje niske oblačnosti, potom i sunčani intervali, ponegdje na sjeveru oko riječnih dolina uz cjelodnevnu oblačnost i tmurno vrijeme, ali u većini predjela umjerena dnevna oblačnost uz sunčane intervale.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 17, na planinama i u nižim krajevima, gdje se magla ili niska oblačnost bude zadržala, od devet stepeni Celzijusovih.

Vjetar slab, uglavnom sjeveroistočni i istočni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Izvor:SRNA

7 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017