23. Aprila 2024.
NaslovnicaNovostiU vrtiću u Omarskoj po prvi put i jaslice

U vrtiću u Omarskoj po prvi put i jaslice

U područnom vrtiću “Palčić” u Omarskoj renovirane su prostorije koje je godinama koristila tamošnja osnovna škola, a u kojima će sada po prvi put biti organizovan rad za jaslički uzrast i formirana mješovita jaslička grupa.
Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je da je iz budžeta grada obezbijeđeno oko 16.000 KM za rekonstrukciju prostora, zamjenu instalacija i renoviranje kupatila i da zahvaljujući tome sada moguć prijem većeg broja djece.

“Cijenim da će ovo zadovoljiti potrebe djece iz Omarske i da će moći svi ovdje da borave u vrtiću, a zadovoljstvo nas iz grada i uprave vrtića je da su stvoreni konačno ti uslovi i prostor je zaista lijepo uređen”, rekao je Đaković novinarima u Omarskoj.

Direktor Javne ustanove Dječiji vrtić “Radost” Prijedor Goradna Jekić rekla je da su roditelji iz Omarske ranije inicirali otvaranje jasličke grupe, da se na ovogodišnji konkurs prijavilo 17 djece tog uzrasta i sva su primljena i upisana.

Ona je dodala da su Omarskoj u vrtić i jaslice primljena sva djecu koja su konkurisala, tako da su u potpunosti zadovoljene potrebe roditelja.

Izvor:SRNA

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments