Večeras počinje četvrti „Tuborg Garden Fest“ – Najveća muzička eksplozija u regiji

138

  Najveći ljetni muzički festival u regiji “Tuborg Garden Fest” večeras, po četvrti  put, otvara kapije Ljetne bašte u Prijedoru od 18 časova.

 “Prijedor je u festivalskom raspoloženju već danima, a danas se konačno budi bašta urbanog ritma. Pred nama su dvije večeri fenomenalnog raspoloženja uz  vrhunske regionalne zvijezde. Očekuje nas odlična zabava i savršen početak ljeta”, istakli su organizatori.

  Večeras, prvu festivalsku noć, otvara grupa Sinhro od 18.15 časova, a potom će na velikoj bini Ljetne bašte zasvirati Kralj Čačka, Detour, Parni Valjak i Mile Kekin.

  Sutra, drugog dana festivala, sviraće lokalni bend Plan B, a potom nastupaju Who See, Grše, Beogradski sindikat i Mortal Kombat.

  Predivan ambijent u Ljetnoj bašti, snažna muzička imena, sjajna produkcija i fantastičan provod samo su neki od razloga zašto posjetiti ovogodišnji „Tuborg Garden Fest“.

  Prodaja jednodnevnih ulaznica po cijeni od samo 20 KM na www.gigstix.ba traje još danas do 14 časova, a potom iste možete kupiti na ulazu u Ljetnu baštu od 17 časova. Požurite po svoje karte i rezervišite svoje mjesto na vrijeme!

  Za publiku van Prijedora, besplatan i siguran prevoz do festivala i nazad obezbjediće Željeznice Republike Srpske.  Sve što je potrebno da uradite je da vašu kartu predočite na šalteru Željeznice. ⁣

  Za više informacija posjetite www.gardenfest.net , kao i Facebook i Instagram stranice festivala.   “Okupite ekipu, posjetite “Tuborg Garden Fest” u Prijedoru i doživite najbolje momente vašeg ljeta. Ne propustite priliku da budete dio ove, sada već tradicionalne, muzičke priče,” poručuju organizatori.