„POSLIJE KARANTINA, PRAVAC PLANINA!“

Created | By: freeradio | October 20, 2020
„POSLIJE KARANTINA, PRAVAC PLANINA!“

Omladinski savjet Prijedor organizuje edukaciju mladih u oblasti osnovnih životnih vještina.

Voliš prirodu? Želiš da kampuješ? Želiš da naučiš nešto drugačije? Interesantno? Upoznaš mlade ljude sličnih interesovanja? Ovo je tvoja prilika!
Ako je tvoj odgovor DA , prijavi se na edukativni kurs o prirodi, planinarenju i osnovnim životnim vještinama.

U sklopu projekta „Aktiviraj se, pokreni se“ održava se kurs pod nazivom „Poslije karantina, pravac planina!“ čiji je cilj da obuči i spremi mlade ljude za boravak u prirodi sa znanjem o osnovnim životnim vještinama i prilikom da iskuse odlazak u prirodu i kampovanje sa stručnim licima.

Pravo učešća imaju mladi od 15 do 30 godina,zaljubljenici u prirodu, mladi koje interesuje ekologija, sportisti kao i svi zainteresovani. Broj učesnika je ograničen,zato požuri i prijavi se!

Kurs traje od 21.10.2020. do 14.11.2020. ,a rok za prijavu je od 14.10. do 20.10.2020.Svi učesnici mogu se prijaviti na e-mail OSP-a omladinskisavjetprijedor@gmail.com , putem Gugl forme, ili u kancelariji OSP-a radnim danom od 09:00h do 17:00h.

Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi IOM Bosnia and Herzegovina, uz finansijsku podršku USAID Bosnia and Herzegovina.

Za sva dodatna pitanja i informacije obratite nam se putem e-maila omladinskisavjetprijedor@gmail.com, mirjanakomosar.mk@gamil.com ili putem zvaničnih stranica na društvenim mrežama.

Omladinski savjet Prijedor je uvijek tu za Vas!

96 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017