Mjesec dana do početka „Tuborg Garden Festa“

96

Odbrojavanje je počelo! „Tuborg Garden Fest“ stiže za samo mjesec dana. Parni Valjak, Beogradski sindikat, Mile Kekin, Grše, Who See zatrešće grad na Sani ovog ljeta. Budi dio najveće ljetne žurke u regiji!

Četvrti po redu “Tuborg Garden Fest” u Prijedoru održaće se 5. i 6. jula. Na velikoj bini Ljetne bašte u srcu grada i ove godine čekaju vas brojni izvođači i najzvučnija domaća i regionalna imena.

Ovogodišnji festival će otvoriti bend „Plan B“, a potom će nastupiti Nenad Marić, široj javnosti poznatiji pod imenom Kralj Čačka, akademski slikar, pjesnik i kantautor. Iste noći po prvi put u Prijedoru publici će se predstaviti “Detour” sa svojim najvećim hitovima, uključujući uvijek aktuelnu i protestnu pjesmu „Biram“, a atmosferu do usijanja će dovesti Mile Kekin, nekadašnji frontmen kultnog zagrebačkog pank-rok benda „Hladno pivo“. Isto veče nastupiće legendarni “Parni valjak”, koji prvi put stiže u Prijedor. Sa novim pjevačem Igorom Drvenkarom, koji obećava da će donijeti svježu energiju i dinamiku njihovim legendarnim hitovima, “Parni valjak” napraviće atmosferu za pamćenje.

U subotu 6. jula, drugog dana festivala, sviraće grupa “Sinhro” iz Novog Grada, koji je fantastičnu svirku imao i na prošlogodišnjem festivalu, a potom u Ljetnu baštu stiže dinamični hip-hop duo iz Crne Gore „Who See“, te hrvatski reper Grše, jedno od vodećih imena nove domaće hip-hop generacije, poznat po svojim brzim rimama, zaraznim beatovima i beskompromisnom stavu. Za ljubitelje metal/pank zvuka nastupiće beogradski “Mortal Kombat”. Veliki nastup kultnog hip hop sastava “Beogradskog sindikata”, koji je poznat po jedinstvenim društvenim porukama, a posebno koncertima, koji se opisuju kao legendarni, obilježiće ovaj regionalni muzički događaj.

Prijedorska Ljetna bašta 5. i 6. jula će biti savršena bina za najveće regionalne megahitove i najluđi ljetni provod. Nabavi svoje dvodnevne ulaznice, već sada, po promotivnoj cijeni od samo 30 KM. Iste su dostupne putem servisa Gigstix.ba, kao i na prodajnim mjestima Gigstixa.

Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net, ali na Facebook i Instagram stranicama festivala.