PULS MLADIH – UPIS U SREDNJE ŠKOLE – VODIČ KROZ ZANIMANJA

Created | By: freeradio | August 20, 2020
PULS MLADIH – UPIS U SREDNJE ŠKOLE – VODIČ KROZ ZANIMANJA

Nakon završene osnovne škole mladi se velikim koracima približavaju svijetu zaposlenja i treba da postave smijernice za svoju buduću poslovnu karijeru.
Dobar izbor budućeg zanimanja važan je iz razloga što radu posvećujemo mnogo vremena i zbog toga treba izabrati zanimanje, kojim ćemo biti zadovoljni. Završetak osnovne škole za sve učenike,ali i njihove roditelje predstavlja suočavanje sa jednom važnom životnom odlukom – koju srednju školu odabrati.
Gotovo sve prijedorske škole budućim srednjoškolcima ponudile su nova zanimanja, a neka od njih su računarsko – informatički smijer u Gimnaziji “Sveti Sava”, alatničar u Mašinskoj školi, grafički i hemijski tehničar u Srednjoškolskom centru.
Muzička škola ”Savo Balaban” nudi svoja dva standardna zanimanja – muzički saradnik teoretičar i muzički izvođač, dok Centar ”Sunce” djecu atipičnog razvoja osposobljava za bravare,kuvare i krojače.
U prvom izdanju emisije “Puls mladih” smo se potrudili da sve buduće srednjoškolce u Prijedoru upoznamo sa ponudom zanimanja koje nude prijedorske srednje škole .

 

8 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017