U Srbiji rad kafića u zatvorenom produžen, stop za manifestacije

Created | By: freeradio | September 28, 2020
U Srbiji rad kafića u zatvorenom produžen, stop za manifestacije

Na sjednici Kriznog štaba, rad kafića i restorana u zatvorenom produžen je do 23 časa. Uslov je, naravno, poštovanje svih mjera zaštite.

Ukupan broj ljudi u zatvorenom prostoru limitiran je kvadraturom prostorije, udaljenost između gostiju mora biti najmanje jedan i po metar.

Јutros je održan sastanak Kriznog štaba, na kojem je konstatovano da je situacija stabilna, a ovo je jedna od donesenih mjera.

Darija Kisić-Tepavčević izjavila je da je situacija sa virusom korna u Srbiji stabilna, ali da to ne znači da pandemije nema.

– Odluka koja je danas donesena je da se rad kafića i resrorana u zatvorenom produži do 23 časa donijeta je s velikim podozrenjem i njeno sprovođenje će se pomno pratiti, s obzirom na to da dolaze hladniji dani – istakla je ona.

Članica Kriznog štaba je rekla da, uprkos nekim najavama, stručni tim Štaba nije dozvolio održavanje manifestacija koje su zbog epidemije već nekoliko puta odlagane.

rtrs

8 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017