Pozorište Prijedor: Tri predstave do kraja mjeseca uz popust na komplet ulaznica

Created | By: freeradio | December 17, 2020
Pozorište Prijedor: Tri predstave do kraja mjeseca uz popust na komplet ulaznica

Pozorište Prijedor igraće do kraja mjeseca tri predstave u četiri izvođenja, a prva od njih je komedija “Sve o ženama” po tekstu Mire Gavrana i u režiji Darka Cvijetića, koju je publika gledala sinoć i koja će se igrati i večeras od 20 sati.

U najavi predstave se ističe da izvanredan tekst, koji je do sada imao više od 30 premijera širom svijeta, daje portrete 15 ženskih karaktera svih generacija u pet različitih priča koje se uzajamno prepliću.

“Dvije sestre koje su godinama posvađane zbog čovjeka kojeg su obje voljele, a u svađu je upetljana i njihova majka, potom dvije prijateljice čiji odnos zapada u krizu pojavom treće, tri sekretarice koje žele napredovati u svojoj karijeri, tri starice u domu penzionera i tri djevojčice koje idu zajedno u vrtić”, navodi se u najavi.

Iduće sedmice na repertoaru su još dvije predstave Pozorišta Prijedor.

“Sile u vazduhu” po tekstu Nebojše Romčevića i u režiji Slobodana Perišića igraće se u ponedjeljak, 21. decembra, a “Nije čovjek ko ne umre” po tekstu Velimira Stojanovića i u režiji Marka Misirače u subotu, 26. decembra.

“Odlučili smo da u duhu praznika počastimo svoju vjernu publiku. Cijena ulaznice za svaku predstavu pojedinačno je četiri KM, a komplet ulaznica za sve tri predstave iznosi 10 KM”, saopšteno je iz Pozorišta Prijedor.

Sve predstave počinju u 20.00 časova, ulaznice se mogu rezervisati putem telefona 052/211-116 svakim radnim danom od 8.00 do 14.00 časova, a blagajna radi na dan svake predstave od 18.00 do 20.00 časova.

9 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017