Jokić vodio Denver u pobjedi protiv Lejkersa

Created | By: freeradio | September 23, 2020
Jokić vodio Denver u pobjedi protiv Lejkersa

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su ekipu Los Anđeles Lejkersa sa 114:106 u trećem meču finala Zapadne konferencije NBA lige.

Srpski košarkaš Nikola Jokić sa 22 poena, deset skokova i pet asistencija, vodio je Nagetse do pobjede i smanjenja prednosti Lejkersa na 2:1 u seriji.

Denver je upisao veoma bitnu pobjedu, kojom nije dozvoljeno Lejkersima da steknu gotovo neodbranjivih 3:0 u finalu Zapadne konferencije.

Nagetsi su zadali prvi poraz Lejkersima u seriji, pošto su vodili skoro od prvog do posljednjeg minuta, a na momente razlika je iznosila i 20 poena u korist Denvera. Ipak, Denver je dozvolio Lejkersima da priđu na samo tri poena u poslednjoj četvrtini, ali su uspjeli da odole naletima rivala i upišu pobjedu.

Nikola Jokić ponovo je odigrao sjajan meč, te je za 37 minuta na parketu postigao 22 poena, imao deset skokova i pet asistencija.

Veliku pomoć, pogotovo u napadu, Jokić je imao u Džamalu Mareju, Džereimiju Grentu i Monteu Morisu. Grent je postigao 26, a Moris 14 poena. Marej je odigrao još jedan sjajan meč, koji je završio sa 28 poena i 12 asistencija.

– Znali smo da neće biti lako. Mi smo u poslednjoj četvrtini maltene prestali da igramo. Promašivali smo neke šuteve, a čak i kad smo pogađali, oni su igrali tu zonu, mada je na kraju Džamal Marej pogodio neke baš važne šuteve i zato smo i pobedili – rekao je Jokić nakon meča.

U redovima Lejkersa istakli su se Lebron Džejms sa 30 poena, deset skokova i 11 asistencija i Dejvis sa 27 poena.

Meč broj četiri na programu je u petak u tri časa.

7 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017