”Hot Stuff” ima novu verziju (VIDEO)

Created | By: freeradio | October 6, 2020
”Hot Stuff” ima novu verziju (VIDEO)

Producent i DJ Kygo, poklonio nam je osvježenu i uzbudljivu verziju Hot Stuff Donne Summer, jednog od najvećih disko hitova ikada. Originalnu verziju “Hot Suff” producirali su Pete Bellotte i Giorgio Moroder, bila je vodeći singl na albumu “Bad Girls”, a za njeno fantastično izvođenje Donna Summer je nagrađena Grammy nagradom u kategoriji najbolji ženski rok vokal.

Povodom izlaska nove obrade “Hot Stuff”, Kygo je izjavio: “Donna Summer je jedna od mojih omiljenih umjetnica svih vremena. Njen muzički katalog je briljantan a njen glas neuporediv. Velika mi je čast što sam dobio mogućnost da obradim jednu tako unikatnu kompoziciju. ”Hot Stuff” je od onih pjesama koja mi momentalno stvara dobro raspoloženje i mogu samo da se nadam da će i ova verzija pjesme nastaviti da donosi zadovoljstvo i sreću ljudima koji žele da slave legendarnu Donnu Summer”.

asfm

9 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017