Centrum Park vas poziva da proslavimo prvi rođendan zajedno, od 11-13. novembra!

Created | By: freeradio | November 11, 2022
Centrum Park vas poziva da proslavimo prvi rođendan zajedno, od 11-13. novembra!

Pozivamo vas na tri dana nevjerovatnih, čak do -70% popusta, tri dana igraonica i kreativnih radionica za djecu, tri dana promotivnih igara, iznenađenja i poklona.

Centrum Park za sve svoje posjetioce je pored mnogobrojnih događaja organizovao i fenomenalnu nagradnu igru, gdje možete osvojiti najnoviji iPhone 14! Svaki kupac ima pravo da učestvuje sa računom iz bilo koje radnje u Centrum Parku.

Tokom rođendanskog slavlja, u subotu i nedjelju očekuje vas veliki skup OLD-TIMERA ispred Centrum Parka, dok u nedjelju od 13 časova fenomenalni koncert polaznika vokalnog ateljea „MaMa VOX“.

Za sve mališane organizovana je luda zabava u vanjskoj igraonici Sheriff Puba, gdje će nas posjetiti profesionalni tim animatora sa svojom ekipom.
Zato, zabilježite ovaj datum, od petka 11. novembra do nedjelje 13.novembra za nezaboravan provod u Centrum Parku u Gradišci.

Centrum Park sa svojih 18 000 m² prodajnog prostora jedan je od najvećih retail parkova u BiH u kojem se nalazi 30 svjetskih brendova iz modne industrije, kozmetike, sportske opreme, opreme za lov i ribolov, apoteke, kozmetike, knjižare, kao i asortimana za opremanje i uređenje doma.
Brendovi kao što su Waikiki, New Yorker, Sinsay, Sport Vision, Sport Reality, Deichmann, Opposite, Planika, Extreme Intimo i naravno Centrum Trade samo su neki koje možete pronaći u Centrum PARK-u. Spoj različitih kategorija na jednom mjestu predstavlja idealno mjesto za dnevnu, vikend i sedmičnu kupovinu za cijelu porodicu.

U sklopu Parka nalaze se dva ugostiteljska objekta sa ponudama koje odgovaraju različitim ciljnim grupama. Sheriff Pub i Pizza Bar Restoran nude odličnu ponudu jela i pića, dobru muziku, veselo osoblje i prijatnu atmosferu sa urbano opremljenim enterijerima.

U sklopu Parka radi i igraonica za djecu, veliki besplatan parking, punjač za električne automobile, internet na području cijelog parka, mjenjačnica, bankomati i još mnogo toga što će vam olakšati kupovinu. Sve što treba da cijela porodica pronađe nešto za sebe i da se super provede.

Obećavamo vam lijep provod i savršeno iskustvo kupovine.
Jer to je šoping kojem se i tata raduje!

Vaš Centrum Park

1 Comment
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017