Free radio na Facebooku Slusaj uzivo Free Slusaj uzivo Free

PROGRAM

 

JUTARNJI PROGRAM!

Jutarnji program sadrži sve one informacije, koje su vam neophodne, ali i pažljivo biranu bazu pjesama koja ce vam ovo doba dana učiniti ljepšim i zanimljivijim.

Pozitivno raspoloženje na samom početku dana. Prva kafa uz dobro društvo, pozitivno raspoloženje i najveće hitove domaće produkcije.

 

PRIJEPODNE UZ FREE!

Radni dan na poslu nikada nije bio lakši, jer nama ništa ne predstavlja problem. Kod nas je zabava uvijek na vrhuncu! Pričamo o svemu što se dešava oko nas! Naravno, ne zaobilazimo ni probleme, škakljive teme ili situacije o kojima ćete kad-tad morati zauzeti stav! Bez brige, jer tu su i najveći hitovi domaće i strane produkcije, uz koje lakše idemo kroz dan.

Svaki radni dan od 09-12h!

 

OD 12 DO 2!

Udarnički od 12 do 14, tu smo, s vama, pored vas, zbog vas i za vas…Održavamo dobro raspoloženje, a u tome nam pomažu najveći hitovi svih vremena, zabavne priče iz svakodnevnog života i informacije o tome šta se događa u gradu i šire…

 

POSLIJEPODNE UZ FREE!

Mnogo se smijemo i slušamo muziku glasno, vodimo vas do kraja radnog dana, pratimo vas u automobilima na putu kući, skrećemo vam pažnju na muzičke, kulturne, sportske i ostale aktuelnosti kako iz Prijedora i naše zemlje, tako i regiona i cijele planete.

Trudimo se da uvijek budemo aktuelni, mada volimo i da od običnih stvari napravimo priču, koja će se prenositi dalje!

I slušamo najveće hitove svih vremena!

Sa vama svakog radnog dana od 14-17h!

 

EMISIJE:

 

NESTO STARO, NESTO NOVO!
MOJA DESTINACIJA!
FREE CAFE!
MAGICNA NOC!
MINI KONCERT!
SPOMENAR!
BEZ ROKA TRAJANJA!
SESTA BRZINA!
RITAM!
FREE SCORE!
SJECANJA!

 

RUBRIKE:

Svijet tehnologije!

Kutak za ljepotu!

Svijet mode!

Nas dom!

 

Close