27. Septembra 2023.
NaslovnicaNovostiZismka čarolija ponovo u Banjoj Luci: Pripreme za Novu godinu u toku,...

Zismka čarolija ponovo u Banjoj Luci: Pripreme za Novu godinu u toku, uskoro će biti poznata i imena izvođača koji će nastupati

Grad Banja Luka želi da demantuje informacije koje su objavili pojedini mediji da će na Trgu Krajine za Novu godinu u organizaciji Grada nastupiti Aleksandra Prijović.

Pripreme za proslavu Nove godine su počele,a sve kako bi i tokom predstojećih zimskih praznika naš grad poprimio čaroban izgled.

Mnoštvo manifestacija, koje će kao i prošle godine trajati nekoliko dana, odvijaće se na Trgu Krajine, u Parku „Petar Kočić“ i na drugim atraktivnim lokacijama u srcu našeg grada.

Tako će Park „Petar Kočić“ ponovo da poprimi novogodišnji izgled sa zimskim kućicama, a tokom narednih dana očekuje nas i kićenje grada novogodišnjim ukrasima, kada će Banja Luka, na radost sugrađana i mnogoborjnih turista – zablistati u duhu novogodišnjih praznika.

Kada je riječ o proslavi Nove godini na otvorenom i tzv. reprizi, Grad Banja Luka formirao je Organizacioni odbor, koji će u narednim danima da predstavi kompletan program proslave Nove godine, a samim tim i imena izvođača koji će na Trgu Krajine zabavljati naše sugrađane, ali i turiste koji su u prazničnom periodu rado viđeni gosti u našem gradu.

Svi detalji i najave događaja u sklopu novogodišnje manifestacije biće objavljeni blagovremeno na sajtu Grada.

Izvor: banjaluka.rs.ba

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor”]

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments