Za vikend promjenljivo vrijeme, povremeno sa padavinama

Created | By: freeradio | December 2, 2022
Za vikend promjenljivo vrijeme, povremeno sa padavinama

U Republici Srpskoj za vikend će biti promjenljivo vrijeme, povremeno sa padavinama, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U subotu, 3. decembra, i dalje će biti oblačno, tmurno i pretežno suvo, a dnevna temperatura biće u blagom porastu.

Vrlo slaba kiša padaće samo ponegdje. Uveče i tokom noći kiša će jačati na jugu i zapadu, a do narednog jutra padavine će se širiti ka istoku i sjeveru.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od minus jedan do četiri, na jugu do osam, a maksimalna od tri do devet, na jugu do 14 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 4. decembra, biće oblačno sa jačom kišom na jugu i zapadu prvi dio dana. Na istoku će biti malo toplije i promjenljivo oblačno sa kraćim sunčanim periodima i povremeno slabom kišom.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od jedan do šest, na jugu do 10, a maksimalna od šest na zapadu do 13 na jugu i istoku, u višim predjelima od dva stepena Celzijusova.

U ponedjeljak, 5. decembra, i dalje će biti pretežno oblačno, samo ponegdje sa slabom i prolaznom kišom. Biće toplije uz kraće sunčane periode, uglavnom na istoku.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od dva do šest, na jugu do 10, a maksimalna od šest do 11, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih.

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017