Za revitalizaciju Ulice Petra Petrovića Njegoša 40.000 KM

Created | By: freeradio | September 15, 2021
Za revitalizaciju Ulice Petra Petrovića Njegoša 40.000 KM

U Prijedoru su počeli radovi na revitalizaciji ulice Petra Petrovića NJegoša za šta je iz budžeta grada izdvojeno oko 40.000 KM, izjavio je vršilac dužnsti načelnika Odjeljenja za saobraćaj, komunalne poslove i zaštitu životne sredine i imovinsko-stambene poslove grada Prijedora Dragoslav Kabić.
“U sklopu redovnog održavanja gradskih saobraćajnica odlučili smo se za revitalizaciju asfaltne površine. S obzirom na činjenicu da smo mnogo puta ovdje krpili udarne rupe, procijenili smo da je najbolje da prije zime zamijenimo gornji sloj asfalta”, rekao je Kabić novinarima u Prijedoru.

On je dodao da je saobraćajnica u takvom stanju da nije bilo potrebno raditi donje slojeve odnosno nasipanje, te da će biti obnovljeni i dijelovi trotoara koji su uništeni od rastinja i korjenja i od radova na komunalnoj infrastrukturi iz ranijih godina.

Radovi se izvode na dužini od oko 120 metara.

Srna

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017