Vodostaji Sane i Gomjenice u padu

Created | By: freeradio | November 21, 2022
Vodostaji Sane i Gomjenice u padu

Vodostaj rijeke Sane na mjernom mjestu kod gradskog mosta jutros iznosi 395 centimetara, a Gomjenice 421 centimetara.

Na terenu su i danas ekipe Civilne zaštite grada Prijedora i Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor koji potvrđuju da je vodostaj u opadanju.

Šef gradskog Odsjeka civilne zaštite Miroslav Krneta iznio je najnovije podatke nakon konakta sa kolegama da je vodostaj rijeke Sane u Ključu u opadanju dva centiemtra na sat vremena , a i u Sanskom Mostu je u opadanju tri centimetra na sat.

„ Sinoć je vodostaj Sane bio 408 centimetara, a Gomjenice 437 centimetara tako da je evidentno da se voda povlači što govore podaci i uzvodno gdje se vrše mjerenja i prati situacija. Za sada nema prijetnji vezanih za poplave s obzirom da su danas vremenske prilike takve da nema kiše i očekujemo dalji pad nivoa voda“, potvrdio je Krneta.

Starješina Teritorijalno vatrogasno spasilačke jedinice Radovan Martić potvrdio je da nije bilo intervencija vatrogasaca, kao i da se prate dalje vremenske prilike i shodno tome situacija na terenu kako bi mogli u slučaju potrebe pravovremeno intervenisati u spasavanju ljudi i materijalnih dobara.

Kabinet gradonačelnika

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017