Veliko finale muzičkog takmičenja ,,Ritam Evrope” 25. septembra

Created | By: freeradio | September 2, 2021
Veliko finale muzičkog takmičenja ,,Ritam Evrope” 25. septembra

Veliko finale najvećeg muzičkog takmičenja ,,Ritam Evrope” održaće se 25. septembra na Radio televiziji Republike Srpske sa početkom od 17:30 časova. Po prvi put na najvećem muzičkom takmičenju okupiće se 15 omladinaca iz gradova Republike Srpske među kojima je i naš grad.

Pod rednim brojem sedam na najvećem muzičkom takmičenju ,,Ritam Evrope” naš grad kao muzički izvođači predstaviće Valentina Grujičić, Katarina Balaban i Milica Babić. Njihovu muzičku numeru “Where I Am ” koreografijom će upotpuniti i tri djevojke plesnog studija ,,Top dance”. Ova mala ekipa pripreme je privela kraju i spremna je da naš grad predstavi na najbolji mogući način.

Pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa i gledalaca koji glasaju SMS porukama.

Djevojke očekuju veliku podršku svojih sugrađana, ali i svih ostalih. One su dale sve od sebe a nama ostaje samo da glasamo za njih.

Grad pobjednik kao nagradu dobija sledeće godine prenos na nacionalnoj televiziji iz svog grada kao i promociju grada na nacionalnoj televiziji. Djeca grada pobjednika kao nagradu dobiće putovanje u zemlju koju su predstavljali. Za djevojke iz Prijedora možete glasati slanjem sms poruke  sadržaja pjesma_7 na broj telefona 091510720.

Izvor:Kozarski

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017