22. Septembra 2023.
NaslovnicaNovostiSportVečeras svečani doček "srebrnih" košarkaša u Beogradu

Večeras svečani doček “srebrnih” košarkaša u Beogradu

Na platou ispred Skupštine grada večeras će biti organizovan doček za košarkaše Srbije i stručni tim koji su na Svjetskom prvenstvu u Manili osvojili srebrnu medalju. Prenos dočeka možete pratiti na programu i portalu RTRS-a od 20.05 časova.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić pozvao je sve Beograđane, ali i građane Srbije da dođu na plato ispred Skupštine i pozdrave košarkaše i stručni tim.

– Dogovorili smo se. Svi će doći. Pozivam Beograđane da dođu večeras, a oni su to svi zaslužili. Večeras u 20:00 dođite da ih pozdravimo i da se poklonimo njihovom uspjehu – rekao je Aleksandar Šapić za K1.

Dodao je da su košarkaši u Manili pokazali da su svjetska klasa, da su pred njima ozbiljne karijere, da su sasvim sigurno zaslužili odličje, kao i da je to bio najbolji sastav koji je selektor Svetislav Pešić mogao da pozove.

– Skupština Grada, Grad i ja ćemo uvijek biti spremni da napravimo doček za uspješne sportiste – rekao je Šapić.

Dodao je da za sad nema informacije o dočeku Novaka Đokovića, ali da je najprije potrebno da se dobije informacije od Teniskog saveza, kako bi se njegov doček organizovao, jer grad samoinicijativno doček ne može da organizuje.

Prije dočeka ispred Skupštine grada košarkaše će u 19.00 časova primiti predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić će košarkaše primiti u zgradi Generalnog sekretarijata predsjednika Republike, saopštila je predsjednikova Služba za saradnju s medijima.

rtrs

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments