UŽIVAJTE U ČARIMA MIHOLJSKOG LJETA Narednih dana pretežno sunčano, temperatura i do 23 stepena

Created | By: freeradio | October 19, 2020
UŽIVAJTE U ČARIMA MIHOLJSKOG LJETA Narednih dana pretežno sunčano, temperatura i do 23 stepena

U Republici Srpskoj narednih dana biće pretežno sunčano vrijeme uz prolaznu umjerenu dnevnu oblačnost sa dnevnom temperaturom od 15 do 20 stepeni, na jugu i sjeveru lokalno i do 23 stepena Celzijusova.

Sutra ujutru biće vedro uz prolaznu maglu i prohladno, tokom dana pretežno sunčano uz malu dnevnu oblačnost i porast dnevne temperature.

Prema večeri očekuje se povećanje oblačnosti na zapadu i sjeveru.

Vjetar će biti slab, promjenljivih smjerova.

Jutarnja temperatura vazduha biće od jedan do šest, na planinama od minus četiri, a dnevna od 12 do 17 na sjeveru i jugu do 20, a na planinama od devet stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 21. oktobra, ujutru će biti pretežno vedro uz malu oblačnost u većini predjela, i jutarnju maglu oko rijeka i po kotlinama.

Tokom dana biće sunčano i toplije uz prolaznu umjerenu dnevnu oblačnost.

Jutarnja temperatura vazduha biće od tri do osam, u višim predjelima na istoku od minus četiri stepena, a dnevna temperatura vazduha od 13 do 18, na jugu i sjeveru oko 20 stepeni, na planinama od 11 stepenio Celzijusovih.

U četvrtak, 22. oktobra ujutru će biti pretežno vedro, oko rijeka i po kotlinama s mjestimičnom maglom, te manje hladno, ali i dalje lokalno svježe.

Tokom dana biće sunčano uz malu dnevnu oblačnost.

Jutarnja temperatura vazduha biće od pet do 10 stepeni, na istoku lokalno svježije za par stepeni, gdje u će u planinama biti od minus tri, a dnevna temperatura vazduha od 14 do 19, na jugu i sjeveru oko 22, na planinama od 12 stepeni Celzijusovih.

U petak, 23. oktobra ujutru će biti pretežno vedro, oko rijeka i po kotlinama s mjestimičnom maglom, te manje svježe, a tokom dana sunčano uz malu dnevnu oblačnost.

Prema večeri očekuje se povećanje oblačnosti sa zapada.

Jutarnja temperatura vazduha biće od pet do 10, u planinama na istoku od dva stepena, a dnevna temperatura vazduha od 15 do 20, na jugu i sjeveru lokalno oko 23 stepena, a na planinama od 13 stepeni Celzijusovih.

6 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017