2. Decembra 2023.
NaslovnicaNovostiUz Supernova TRIO Plus paket videoteka Apollon šest mjeseci bez naknade

Uz Supernova TRIO Plus paket videoteka Apollon šest mjeseci bez naknade

Iskoristite jedinstvenu ponudu i odabirom Supernova TRIO Plus paketa na poklon dobijate Apollon videoteku šest mjeseci bez naknade! U okviru trenutne akcije očekuje vas i 20% popusta prvih šest mjeseci na pretplatu.

Apollon je platforma putem koje korisnici mogu da pristupe bazi sa više od 10.000 sati različitog filmskog i serijskog programa. Pored raznih žanrova filmova i serija vrhunske produkcije, ova platforma nudi gotovo cjelokupan opus serijskog i filmskog programa domaće kinematografije.

Postojećim korisnicima paketa Supernova TRIO Plus, videoteka Apollon biće dostupna šest mjeseci bez naknade od dana početka važenja akcije.

U okviru ponude drugih paketa usluga sa Supernova digitalnom televizijom, videoteku Apollon moguće je dokupiti za 6,90 KM mjesečno, a ponuda se realizuje u skladu sa tehničkim mogućnostima za instalaciju na adresi korisnika.

Sve informacije o korištenju Supernova usluga i aktivaciji Apollon videoteke možete saznati u najbližoj Supernova poslovnici ili pozivom na besplatni broj Korisničkog centra 0800 30 630, taster 1.

Tu je i web stranica www.supernovabih.ba putem koje se možete redovno informisati i o ostalim pogodnostima i aktuelnostima iz Supernove.

Postanite korisnik Supernova usluga i uživajte u bogatom sadržaju Apollon videoteke!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments