Uručeni darovi gradonačelnika bebama rođenim na Vidovdan

Created | By: freeradio | June 30, 2022
Uručeni darovi gradonačelnika bebama rođenim na Vidovdan

Majkama beba rođenih u prijedorskoj bolnici na Vidovdan danas su uručeni pokloni gradonačelnika Prijedora Slobodana Javora, saopšteno je iz Gradske uprave.
Riječ je o dječaku, drugom sinu Dijane Marković i djevojčici koja je treće dijete Aleksandre Balaban, poslije dva sina. Aleksandra će ubuduće svoje rođendane slaviti upravo sa svojom kćerkom budući da je i ona rođena na Vidovdan.

Načelnik Odjeljenja ginekologije u Bolnici “Dr Mladen Stojanović” Danica Gubić Plemić izjavila je da su od početka godine bila 294 porođaja, što je 37 manje u odnosu na isti period prošle godine.

“To je zabrinjavajuće i želimo da se to promijeni. Nadam se da će biti bolje u drugoj polovini godine i apelovala bih da mlade žene rađaju, jer je to naša sreća i naša budućnost”, navela je Plemićeva.

Ona je dodala da je ova zdravstvena ustanova od prošle godine obezbijedila mogućnost bezbolnog porođaja, tako da i na taj način žele da pomognu majkama.

SRNA

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017