Uprkos pandemiji otvoren Super Mario World u Japanu

Created | By: freeradio | March 19, 2021
Uprkos pandemiji otvoren Super Mario World u Japanu

Nakon brojnih odlaganja, otvoren jedan od najvećih zabavnih parkova na svijetu

Pored problema sa Olimpijskim igrama koje su pomerene zbog pandemije, Japan se suočio i sa odlaganjem jednog od najvećih zabavnih parkova na svijetu – Super Nintendo World na ostrvu Osaka. Čak godinu dana nakon planiranog otvaranja, Super Nintendo Svet je počeo da prima svoje prve posjetioce.

Nakon 500 miliona dolara i više od 5 godina izgradnje, ovaj zabavni park, čije je otvaranje bilo zakazano za leto 2020. konačno je otvoren. Za početak park će primati samo polovinu predviđenih gostiju uz poštovanje uslova socijalne distance i nošenje maski, a zbog zabrane letova priliku da ga posjete imaće samo japanski državljani.

Park je napravljen po uzoru na Mario igre sve od 1985. pa do danas, a jedna od najpopularnijih vožnji biće Mario Kart trka u kojoj će se posjetioci voziti sa VR naočarima ugrađenim na crvenu Mario kapu.

Cijeli park je zamišljen kao skup mnogih igara, pa će posetioci moći da kupuju narukvice kako bi skupljali ključeve i novčiće, da igraju mini igre širom parka, pa čak i da se udruže u igrama sa drugim posjetiocima preko mobilne aplikacije.

Trenutno se prave još tri ovakva parka u Univerzal Studijima: u Holivudu, Orlandu i Singapuru.

Izvor:Mondo.ba

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017