UEFA odlučila: Zvezda putuje u Jermeniju

Created | By: freeradio | September 29, 2020
UEFA odlučila: Zvezda putuje u Jermeniju

Uprkos tome što u Jermeniji vlada ratno stanje, fudbaleri Crvene zvezde odigraće u glavnom gradu te zemlje meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ararata. Tu odluku je donijela UEFA, a susret se igra 1. oktobra od 16 časova.

Kao što je RTS najavio, šampion Srbije Crvena zvezda putuje za Jerevan, gdje će odigrati meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ararata.

Iako u Jermeniji vlada ratno stanje, UEFA je odlučila da ne dođe do promjene domaćinstva utakmice. Postojala je rezervna opcija koja bi bila Kipar, ali se evropska kuća fudbala nije opredijelila za to.

Fudbaleri Crvene zvezde u ovim trenucima rade testiranje na virus korona, a u srijedu će čarter letom krenuti put glavnog grada Jermenije.

Duel Ararata i Crvene zvezde igra se 1. oktobra od 16 časova u Jerevanu i odlučiće koji klub ide u grupnu fazu Lige Evrope.

9 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017