U pretresima na području Prijedora pronađeno oružje i marihuana

Created | By: freeradio | December 20, 2020
U pretresima na području Prijedora pronađeno oružje i marihuana

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor su u okviru planskih aktivnosti usmjerenih na suzbijanje i sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, a na osnovu prethodno prikupljenih informacija o posjedovanju narkotičkih sredstava, dana 18.12.2020. godine, izvršili pretres stambenih objekata na više lokacija na području grada Prijedora.

Pretresima koji su vršeni uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije Osnovnog suda u Prijedoru, pronađeno je i oduzeto 75,66 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, digitalna vaga, tzv. „mrvilica“, pištolj marke CZ kalibra 7,62mm, dva gasna pištolja i 28 komada metaka različitog kalibra.

Zbog postojanja osnova sumnje na izvršenje krivičnih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, „Omogućavanje uživanja opojnih droga“ i „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, slobode su lišena lica D.R. iz Prijedora i N.V. i M.K. iz Ljubije.

Nad osumnjičenim licima izvršena je kriminalistička obrada, a nakon kompletiranja predmeta protiv istih će, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biti dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.

9 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017