U petak na vakcinaciju bez naručivanja u Banjaluci i mlađi od 65 godina

Created | By: freeradio | May 19, 2021
U petak na vakcinaciju bez naručivanja u Banjaluci i mlađi od 65 godina

Nevena Todorović, direktorka Doma zdravlja u Banjaluci, kazala je da će u petak biti održan Dan otvorenih vrata na vakcinalnom punktu, te da će vakcinaciji bez naručivanja moći će pristupiti svi i mlađi od 65 i stariji od 65 godina.

“Građanima ovim putem najavljujem da će se u petak održati Dan otvorenih vrata. Vakcinaciji bez naručivanja moći će pristupiti svi i mlađi od 65 i stariji od 65 godina”, navela je Todorovićeva i pozvala građane da prate njihove objave putem medija.

“Vjerovatno će se Dan otvorenih vrata realizovati od 11 do 15 časova. Za sada Dom zdravlja raspolaže sa dovoljnnim količinama doza”, naglasila je Todorovićeva, prenosi RTRS.

Kako se dodaje vakcinacija protiv virusa korona, bez zakazivanja, biće organizovana u petak u hali Banjalučkog velesajma.

Građanima će biti na raspolaganju vakcina AstraZeneka, a u narednom periodu, plan je da se dnevno vakciniše oko 1.000 građana Banjaluke.

8 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017