Tri uslova za ulazak na ovogodišnji EXIT: Biće to simbol pobjede nad pandemijom

Created | By: freeradio | April 22, 2021
Tri uslova za ulazak na ovogodišnji EXIT: Biće to simbol pobjede nad pandemijom

Nakon što je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio da je EXIT festival moguće održati ovog ljeta, vijest je odjeknula kao senzacija u svjetskim muzičkim krugovima.

Mnogi inostrani mediji prenose njegove riječi da će „održavanje Exita biti simbol pobede Srbije nad pandemijom“ te da je „EXIT od ogromnog značaja za turizam i promociju zemlje“.

Ova dugo iščekivana vijest predstavlja ključnu potvrdu da će velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala biti održana po planu – od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz učešće nekih od vodećih svjetskih zvezda, kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon i mnogi drugi.
Kako je objasnio gradonačelnik Vučević, ulaz na festival biće omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preboljeli korona virus. Svim ostalim posjetiocima iz zemlje i svijeta biće omogućen brz antigenski test po veoma povoljnim cijenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija. Svi detalji u vezi sa ulaskom na festival biće na vrijeeme objavljeni na zvaničnom sajtu Exita u skladu sa budućim aktuelnim mjerama propisanim od strane Vlade Republike Srbije.

„Izuzetno smo uzbuđeni zbog ove vesti i mogućnosti da sa publikom iz celog sveta na našoj omiljenoj tvrđavi slavimo dve decenije festivala, da slavimo život! Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osećamo da će Veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obeležiti ovogodišnji EXIT kao jedan od najposebnijih. Ipak, moramo ostati odgovorni u narednim mesecima i pozivamo sve koji su u prilici da se što pre vakcinišu, jer su zdravlje i bezbednost svih posetilaca, izvođača i članova tima, naš prioritet“, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivala.

Srbija je u proteklih nekoliko meseci ostvarila velike uspehe kada je u pitanju masovna vakcinacija. Pored toga što je omogućila svojim građanima da biraju između različitih proizvođača vakcina iz celog sveta, Srbija je jedina zemlja koja je besplatno vakcinisala više desetina hiljada stranaca iz cele Evrope. „Mi ćemo svim našim posetiocima koji to žele omogućiti da se prijave za vakcinaciju u Srbiji, a više informacija o tome objavićemo uskoro“, istakao je Kovačević.

Sve ovo omogućiće da se velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održi od 8. do 11. jula 2021. na svetski poznatoj Petrovaradinskoj tvrđavi, jednoj od najvećih srednjevekovnih tvrđava Evrope, smještenoj na samoj obali Dunava. Najavljene su i nove objave izvođača već sljedeće sedmice, koji će svoje mjesto naći na preko 40 bina i zona raspoređenih širom festivalskog prostora.

Izvor:6yka.com

8 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017