Toplo i narednih dana, u četvrtak prolazna kiša

Created | By: freeradio | February 20, 2023
Toplo i narednih dana, u četvrtak prolazna kiša

Republici Srpskoj u naredna dva dana biće sunčano, uz malu oblačnost i topolo, dok se u četvrtak, 23. februara, očekuje prolazna kiša, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Jutro će sutra biti pretežno vedro, na krajnjem sjeveru umjereno oblačno, a oko rijeka i po kotlinama ponegdje prolazna magla koja se može zadržati i tokom prijepodneva.

Tokom dana sunčano i toplo, vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni.

Minimalna temperatura vazduha biće od dva do sedam, u višim predjelima od minus dva, a maksimalna dnevna od 12 do 19, u višim predjelima od osam stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 22. februara, u prvom dijelu dana pretežno sunčano uz malu oblačnost i toplo za ovo doba godine, ali se poslije podne očekuje naoblačenje sa sjeverozapada.

Minimalna temperatura vazduha biće od jedan do sedam, u višim predjelima od minus dva, a maksimalna od 12 do 18, u višim predjelima od sedam stepeni Celzijusovih.

Jutro će u četvrtak, 23. februara, biti pretežno oblačno i suvo, a sredinom dana biće uslova za slabu prolaznu kišu koja se premješta od jugozapada ka istoku.

Češće padavine biće u južnim predjelima, dok će na sjeveru biti i sunčanih perioda.

Minimalna temperatura vazduha od tri do osam, u višim predjelima od nule, a maksimalna od devet do 15, u višim predjelima od šest stepeni Celzijusovih.

U petak, 24. februara, u prvom dijelu dana biće suvo i promjenljivo oblačno uz sunčane periode i još malo toplije. Od sredine dana na jugu, a zatim i na zapadu biće oblačno, uz povremenu kišu.

Minimalna temperatura vazduha biće od tri do osam, u višim predjelima od jedan steopen, a maksimalna od 13 do 19, u višim predjelima od osam stepni Celzijusovih.

SRNA

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017