The Rolling Stones objavili reizdanje albuma ‘Goats Head Soup’

Created | By: freeradio | September 8, 2020
The Rolling Stones objavili reizdanje albuma ‘Goats Head Soup’

Legendarni The Rolling Stones objavili su reizdanje albuma „Goats Head Soup“, na kojem su se našle pjesme koje su se u međuvremenu afirmisale kao veliki klasici savremene muzike.

Reizdanje albuma „Goats Head Soup” dostupno je u više formata, uključujući četverostruko CD izdanje i vinyl box set. Obožavaoci imaju priliku poslušati deset bonus pjesama, među kojima su se naći i tri donedavno  neobjavljene pjesme „Criss Cross“ te „All The Rage“ i „Scarlet“, na kojoj je gitaru odsvirao Jimmy Page.

Box setovi sadrže i „Brussels Affair“, live album od 15 pjesama snimljen 1973. godine za vrijeme koncerta u Belgiji. Na izdanju su se našli i klasici poput „Tumbling Dice“, „Midnight Rambler“ i „Jumping Jack Flash“. Uz navedena muzička iznenađenja, dostupna je biti i ekskluzivna knjiga od 100 stranica koja sadrži fotografije te eseje čiji su autori Ian McCannNick Kent i Daryl Easlea.

Album „Goats Head Soup“ objavljen je 1973. godine te je ostvario velik uspjeh. Na izdanju se našla očaravajuća balada „Angie“, koja je po objavi sastavu osigurala najveći komercijalni uspjeh do tad. Uz nju, na „Goats Head Soup“ našle su se i „Dancing With Mr. D“, „Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)“, koje su se tokom godina istaknule kao pravi rock klasici.

3 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017