Sve je spremno za prvi „Nektar Garden Fest“

Created | By: freeradio | July 20, 2021
Sve je spremno za prvi „Nektar Garden Fest“

Od 22. do 24. jula Prijedor postaje domaćin festivala s bogatim programom koji donosi istinsko muzičko osvježenje.

Pred publikom će nastupiti neki od kultnih bendova, ali i mlade nade muzičke scene. Ljubitelji alternativnog zvuka po kojemu je Prijedor poznat moći će uživati u nastupima raznovrsnih izvođača koji garantuju dobar provod koji je svima nedostajao.

Trodnevni festival će se održati u Ljetnoj bašti, mjestu duge muzičke tradicije i dobro poznatom okupljalištu mladih. Zabava na otvorenom i pravi ljetni festival zavidnog programa učiniće da sjećanja na ovo ljeto postanu ljepša od prošlogodišnjih.

Budite dio prvog Nektar Garden Festa i obezbijedite sebi čarobni ljetni doživljaj koji će pružiti: Buč Kesidi, Zabranjeno pušenje, Brkovi, Who See, Nipplepeople, Ritam Nereda, Kanda, Kodža i Nebojša, Atheist Rap, Orthodox Celts, Sopot, ISPAD!, Moreuz, Dejan Milićević, Mladen Tomic i Dj Jock.
Jedna od pogodnosti festivala je i besplatan prijevoz za sve koji ulaznicu kupe putem kupikartu.ba. Sve što je potrebno da uradite je da vašu kartu predočite na šalteru Željeznice, a Željeznice Republike Srpske će vam obezbijediti besplatan i siguran prijevoz do festivala i nazad u vrijeme kada vama to najviše odgovara.

Cashless sistem kao još jedna prednost podiže festivalsko iskustvo na viši nivo jer omogućava više uživanja u zabavi bez smetnji kao što su čekanje u redovima i gužva.

Ulaznice za Nektar Garden Fest mogu se kupiti putem kupikartu.ba, na Malom gradskom trgu u Prijedoru, te na ulazu festivala na sam dan događaja.
Trodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 22 KM, dvodnevne 17 KM, a jednodnevne 10 KM.

Događaj će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama.

Vaš „Nektar Garden Fest“

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017