Pozorište “Prijedor”:Sutra prva predstava od početka epidemije

Created | By: freeradio | October 5, 2020
Pozorište “Prijedor”:Sutra prva predstava od početka epidemije

U Pozorištu Prijedor sutra će biti odigrana prva predstava od početka epidemije virusa korona, a riječ je o nagrađivanom komadu “Identitluk”, koprodukciji tri mostarska pozorišta.Direktor Pozorišta Prijedor Zoran Baroš izjavio je da sala koja ima 300 mjesta za sjedenje primjenom epidemioloških mjera u trenutnim uslovima može primiti nešto više od 70 ljudi.

“Taj broj može varirati u slučaju kada su gledaoci iz istog domaćinstva i kada nije potrebno da između njih budu po dva prazna sjedišta”, rekao je Baroš Srni.

Predstava “Identitluk” je koprodukcija Studija za izvedbene umjetnosti Mostar, Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru i mostarskog Narodnog pozorišta.

Ona na satiričan način propituje identitete i otvara pitanja o vlastitom identitetu, a nastala je prema motivima djela Amina Maloufa, dok režiju potpisuje Tanja Miletić Oručević, najavljeno je iz Pozorišta Prijedor.

Predstava počinje u 20.00 časova. Ulaznice su bile besplatne i sve su već podijeljene zbog velikog interesovanja publike i redukovanog broja mjesta.

10 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017