23. Aprila 2024.
NaslovnicaNovostiPozorište "Prijedor":Sutra prva predstava od početka epidemije

Pozorište “Prijedor”:Sutra prva predstava od početka epidemije

U Pozorištu Prijedor sutra će biti odigrana prva predstava od početka epidemije virusa korona, a riječ je o nagrađivanom komadu “Identitluk”, koprodukciji tri mostarska pozorišta.Direktor Pozorišta Prijedor Zoran Baroš izjavio je da sala koja ima 300 mjesta za sjedenje primjenom epidemioloških mjera u trenutnim uslovima može primiti nešto više od 70 ljudi.

“Taj broj može varirati u slučaju kada su gledaoci iz istog domaćinstva i kada nije potrebno da između njih budu po dva prazna sjedišta”, rekao je Baroš Srni.

Predstava “Identitluk” je koprodukcija Studija za izvedbene umjetnosti Mostar, Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru i mostarskog Narodnog pozorišta.

Ona na satiričan način propituje identitete i otvara pitanja o vlastitom identitetu, a nastala je prema motivima djela Amina Maloufa, dok režiju potpisuje Tanja Miletić Oručević, najavljeno je iz Pozorišta Prijedor.

Predstava počinje u 20.00 časova. Ulaznice su bile besplatne i sve su već podijeljene zbog velikog interesovanja publike i redukovanog broja mjesta.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments