20. Februara 2024.
NaslovnicaNovostiRS-BIHSupernova pokrenula kampanju za promociju Super ljudskih priča

Supernova pokrenula kampanju za promociju Super ljudskih priča

Kompanija Supernova pokrenula je društveno odgovornu kampanju “Super ljudske priče” koja ima za cilj da promoviše talentovane, inspirativne, hrabre i humane ljude u BiH.

Iz ove kompanije posebno naglašavaju da žele da pronađu i predstave ljude koji čine dobro kako bi se o takvim pozitivnim primjerima u javnom prostoru više govorilo.

– Pozivamo sve zainteresovane da nam pošalju prijedloge o ljudima iz svog okruženja koji čine male, važne, plemenite, hrabre ili pak humane stvari. Priče o ljudima koji svojim ponašanjem mijenjaju živote drugih na bolje, ili naše okruženje čine boljim mjestom za život – poručuju iz Supernove. Ovaj poziv važi na području BiH, a jedini uslov je da ljudi kandiduju priče o drugim ljudima, a ne o sebi. Priče odnosno prijedloge pozitivnih primjera iz vašeg okruženja možete da pošaljete na dva načina:

– putem web stranice www.supernovabih/price, na kojoj se nalaze sve detaljne informacije i uslovi konkursa, kao i na:

– e-mail price@supernovabih.ba (U mejlu je potrebno priložiti word ili PDF dokument sa pričom i odgovarajućim fotografijamakao i navesti kontakt radi dalje komunikacije).

Po završetku konkursa biće odabrane najupečatljivije priče koje će potom biti nagrađene i predstavljene javnosti.

Iz Supernove napominju da pristigle priče neće biti ocjenjivane kao literarni rad već isključivo na osnovu karakteristika i djela glavnih aktera priča. Konkurs traje do 29. februara 2024.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments