Štulić na YouTubeu objavio koncert iz Banjaluke star 33 godine

Created | By: freeradio | February 2, 2021
Štulić na YouTubeu objavio koncert iz Banjaluke star 33 godine

Branimir Johnny Štulić ponovno se javio fanovima na YouTubeu te na svoj kanal Petrovic Petar postavio koncert iz 1987. godine koji je legendarna Azra održala u Banjaluci.

Banjalučani koji su imali priliku slušati Azru predvođenu Štulićem i danas se sa sjetom, ali i ponosom sjećaju tog događaja iz 1987. godine kada je, po pisanju banjalučkih medija, banjalučka Bašta sljezove boje bila puna kao šipak.

Štulić je koncert star 33 godine objavio na YouTubeu prije tri dana i već je preslušan više od 33.000 puta. Koncert traje nešto više od sat vremena i odsvirani su najveći Azrini hitovi koji su do tada snimljeni.

Mnogi Štulićevi fanovi kažu da je ovo najbolji audio-zapis nekog Azrinog koncerta uopšte.

“Ovo je vrhunska snimka”, “Ovo izaziva jezu i zinute oči”, “Ovo se zove izuvanje, zvuči nevjerovatno svježe. Bravo Đoni”, samo su neki od komentara ispod snimke koncerta.

U opisu snimke Štulić je naglasio da ne sarađuje s YouTubeom te da ne monetizira videe koje postavlja tamo. Frontmen legendarne Azre povremeno se javlja i bilješkama koje postavlja na kanal, u kojima se redovno obračunava s poznatim facama koje ga danas spominju.

nezavisne

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017