20. Aprila 2024.
NaslovnicaNovostiPrijedorSljedeće sedice „Vodovod“  Prijedor će prigodnim aktivnostima obilježiti Svjetski dan voda

Sljedeće sedice „Vodovod“  Prijedor će prigodnim aktivnostima obilježiti Svjetski dan voda

„Vodovod“ a.d. Prijedor će sljedeće sedmice organizovati prigodne aktivnosti povodom obilježavanja Svjetskog dana voda.

18., 19. i 20. marta biće održani Dani otvorenih vrata, kada će „Vodovod“ posjetiti učenici iz dvanaest prijedorskih osnovnih škola.

Imajući u vidu značaj pitke vode u životu ljudi, kroz navedene aktivnosti želimo skrenuti pažnju građana, pogotovo mlađih generacija, na važnost očuvanja izvorišta pitke vode i adekvatne brige o njima.

Namjera preduzeća „Vodovod“ a.d. Prijedor je da učenike upozna sa djelatnostima „Vodovoda“ , načinom zahvatanja i distribucije vode, upravljanjem sistemom vodosnabdijevanja, analizom vode i drugim oblastima našeg djelovanja, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća

Prilikom posjete „Vodovodu“ učenici će biti organizovani u nekoliko grupa, a svaka grupa će prvo posjetiti upravnu zgradu „Vodovoda“, a zatim izabrani objekat vodosnabdijevanja.

U okviru aktivnosti na obilježavanju Dana voda, „Vodovod“ je organizovao i konkurs za izbor najboljeg literarnog i likovnog rada učenika osnovnih škola na temu „Šta nam voda znači“.

Proglašenje najboljih radova i dodjela prigodnih nagrada biće održano u prostorijama „Vodovoda“ u četvrtak, 21. marta u 11 časova.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments