4. Marta 2024.
NaslovnicaNovostiPrijedorSkupština grada Prijedora: Danas o prijedlogu budžeta za 2024. godinu

Skupština grada Prijedora: Danas o prijedlogu budžeta za 2024. godinu

Odbornici Skupštine grada Prijedora razmatraće danas prijedlog gradskog budžeta za 2024. godinu u iznosu od 71.629.766 KM.

U ranije predloženi dnevni red uvršteni su prijedlog programa zajedničke komunalne potrošnje za 2024. godinu, izvještaj o sprovođenju Akcionog plana prevencije krivičnih djela počinjenih iz mržnje i predrasuda i informacija o radu savjeta mjesnih zajednica.

Na dnevnom redu su prijedlozi odluke o otpisu nenaplativih potraživanja grada i programa rada Skupštine za 2024. godinu, izvještaj o radu Pozorišta Prijedor, četiri kadrovska pitanja i informacije o radu kulturno-umjetničkih društava i udruženja iz oblasti amaterizma u kulturi, o radu i utrošku sredstava sportskih klubova, o poslovanju privrednih subjekata, o školskoj 2022/23. godini i o pronatalitetnim i demografskim mjerama.

Pred odbornicima će se naći plan kapitalnih investicija za period 2024-2026, nove cijene boravišne takse, izvještaj o stipendiranju, odluka o mrtvozorstvu i odluka o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u svojini Republike Srpske.

Sjednica je zakazana za 10.00 časova.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments