Saničanin zvanično u dresu Partizana

Created | By: freeradio | June 3, 2021
Saničanin zvanično u dresu Partizana

Prijedorčanin Siniša Saničanin zvanično je postao novi igrač beogradskog Partizana i s ovim klubom potpisao je ugovor do 2024. godine.

U prvoj izjavi za medije Saničanin je rekao da se ponuda Partizana “ne dobija svaki dan” i da mu nije bilo teško prihvatiti poziv ovog kluba kada je vidio odlučnost čelnika i trenera da ga dovedu u svoje redove.

Početak prelaznog roka obilježio je moj dolazak u Partizan, što mi je posebno drago. Što se tiče mene i mog ‘prelamanja’ da li otići u vidio odlučnost trenera Stanojevića i uprave da me dovedu. Partizan je stvarno veliki klub i takva ponuda se ne dobija često u životu, tako da smatram da je ne treba olako odbijati. Lagano sam prelomio kada sam vidio veliku želju svih u klubu i profesionalnost na visokom nivou”, rekao je Saničanin i nastavio:

“Svi su bili jako korektni prema meni i kada sam pričao sa ljudima s kojima radim, kao i sa porodicom, zaključili smo da će to biti najbolji potez do sada u mojoj karijeri. Partizan je stvarno veliki klub i može biti velika odskočna daska za najjače lige svijeta i Evrope.”

Saničanin je karijeru počeo u Rudar Prijedoru, nakon čega je nastupio za Borac iz Banje Luke te Mladost iz Lučana i na kraju za Vojvodinu čiji je član od 2017. godine.

Partizan ga je u svoje redove pokušavao dovesti i ranije, a treba reći i to da je Saničanin napustio trening kamp reprezentacije BiH uoči meča protiv Crne Gore kako bi mogao otići u Beograd i zvanično dogovoriti saradnju s ovim klubom.

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017