1. Decembra 2023.
NaslovnicaZabavaMuzika"Sad kad znaš" treća pjesma "Parnog valjka" sa novim pjevačem

“Sad kad znaš” treća pjesma “Parnog valjka” sa novim pjevačem

Nakon pjesama “Moja glava, moja pravila” i “Bogati će pobjeći na Mars”, jedan od najvećih rok bendova na ovim prostorima “Parni valjak”, danas predstavio je novu pjesmu “Sad kad znaš”, zajedno s pratećim videospotom.

Riječ je, kako je saopšteno iz izdavačke kuće Croatia records, o njihovom trećem singlu s pjevačem Igorom Drvenkarom, čime nastavljaju postepeno predstavljati autorski materijal koji će oblikovati i u novi studijski album.

“Za razliku od prva dva, ova je ljubavna” kratko otkriva Husein Hasanefendić Hus, čiji prepoznatljivi autorski potpis nosi i nova pjesma benda.

Za “Parni valjak” ovo je treći po redu novi singl od ovog proljeća, kada su sa svojom publikom podijelili kako nastavljaju s radom te da im se pridružuje novi pjevač.

“Novo poglavlje ‘Parnog valjka’ naišlo je na snažnu podršku kod njihove vjerne publike, što se posebno istaknulo u nizu koncerata koje je bend održao ove godine.

Uz novu autorsku pjesmu te potvrdu kako marljivo rade i na novom studijskom albumu, “Valjak” nastavlja i svoju koncertnu aktivnost, jer kako i sami kažu – “bez svirke gube svoj smisao”. 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments