Rudar Prijedor u subotu gostuje kod Podrinja

Created | By: freeradio | October 16, 2020
Rudar Prijedor u subotu gostuje kod Podrinja

U jedanaestom kolu Prve lige Republike Srpske „Rudari” gostuju u Janji. Iako je ekipa „Podrinja” posljednja na tabeli, nije za potcjenjivanje, riječi su pomoćnog trenera „Rudara” Marka Tešića.

– Poslije obaveza u Kupu BiH i Kupu RS i ritma subota-srijeda, uspjeli smo malo osvježiti ekipu. Protivnika dobro poznajemo i znamo da imaju nekoliko dobrih individualaca na koje treba obratiti pažnju. Učinićemo sve da se kući vratimo sa nova tri boda koja su nam neophodna u trci za prvaka – kaže Tešić.
Svi igrači su zdravi i na rapolaganju su za subotnji meč, osim Bilbije koji ima obaveze u juniorskoj reprezentaciji. Oni koji će istrčati na teren u Janji, uvjereni su u pobjedu, a tako misli i prvotimac Marinko Rastoka.

– Moramo na terenu sprovesti ono što trener pred nas postavi. Nadam se ćemo uzeti tri boda, je u svakoj utakmici moramo ići na pobjedu ako mislimo nastavi gaziti prema Premijer ligi – rekao je Rastoka.

Meč u Janji igra se u subotu sa početkom u 14.30h.
„Rudar” je trenutno prvoplasirana ekipa Šampionata Republike Srpske, sa 21 osvojenim bodom, dok drugoplasirni „Leotar” ima dva boda manje.

infoprijedor

10 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017