Rudar Prijedor u subotu dočekuje Kozaru iz Gradiške

Created | By: freeradio | October 23, 2020
Rudar Prijedor u subotu dočekuje Kozaru iz Gradiške

U subotu, 24. oktobra, na Gradskom stadionu u Prijedoru odigraće se utakmica 12. kola m:tel Prve lige RS između FK “Rudar-Prijedor” iz Prijedora i FK “Kozara” iz Gradiške. Utakmica počinje u 14:30 časova i igraće se bez prisustva publike.

Šef stručnog štaba Rudar-Prijedora, Boris Savić, očekuje pobjedu u ovom meču: “Očekuje nas jedna jako zahtevna utakmica protiv odlične ekipe Kozare koja u prethodnom periodu nije imala rezultate koje su očekivali, ali isto tako je imala dosta kadrovskih problema. Poštujem jako kolegu Zerića i njegov rad i znam da dolaze u Prijedor sa ciljem da se nadigravaju. Želimo tri boda i nastavak dobre serije rezultata kako bismo se približili našem cilju.”

Isti cilj pred sutrašnji meč, istakao je i kapiten žuto-plavih Nemanja Pekija: “Želimo da nastavimo uspješan niz na domaćem terenu i dođemo do nove pobjede. Sigurno da nećemo imati lak zadatak protiv dobre ekipe Kozare koju dobro poznajemo i očekujem jednu tešku i tvrdu utakmicu. Nadamo se novoj pobjedi i ostanku na vrhu tabele.”

Što se tiče igračkog kadra odsutni su Bilbija, Posarić i Gavranović, svi ostali će konkurisati za tim.

rudar-prijedor.com

13 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017