20. Aprila 2024.
NaslovnicaNovostiPrijedorRudar Prijedor sutra dočekuje Alfa Modriču

Rudar Prijedor sutra dočekuje Alfa Modriču

Fudbaleri Rudar Prijedora će u 23. kolu Prve lige Republike Srpske na svom terenu ugostiti Alfa Modriču.

Poslije tri uzastopne utakmice u kojima su odigrali 1:1, a nisu to planirali, Prijedorčani traže iskupljenje i pobjedu protiv Alfe Modriče.

– Specifična utakmica iz prostor razloga što u prethodna tri kola imamo tri identična rezultata, 1:1, koja nismo očekivali. Očekivali smo mnogo više, da ne kažem 100% učinak, nažalost to nismo ostvarili. Pokušaćemo da na neki način to vratimo, popravimo koliko možemo. Neće biti lako, kao što znate sve ekipe koje dođu u Priejdor se brane maltene sa svim igračima. Teško je, ima i nekih objektivnih stvari, loš teren. Teško je doći do dola. Ali, to nije alibi. Znamo šta nas čeka i sutra će sve osim tri boda biti jedan veliki neuspjeh, rekao je Srđan Marjanović, pomoćni trener Rudara, pa dodao:

– Tri žuta kartona imaju Mario Sajak i Nemanja Marić. Od ranije je povrijeđen Živanović, koji se polako vraća u trenažni proces, on će vjerovatno biti na klupi, ali nećemo rizikovati, pokušaćemo da ga sačuvamo za sljedeće utakmice.

Golman Aleksa Trninić smatra da Rudar igra dobro, ali da ih ne prati rezultat.

– Svi smo svjesni situacije i da prethodne tri utakmice nisu završene onako kako smo očekivali. Šta je, tu je, tako je kako je. Na nama je da se okrenemo sljedećim utakmicama, prvenstveno protiv Modriče. Imamo samo jedan cilj, to je pobjeda. Ja sam siguran da mi igrama koje pokazujemo na terenu to i zaslužujemo.

Sportdc.net

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments