5. Decembra 2023.
NaslovnicaNovostiPrijedorRudar Prijedor igra premijerni meč 12. kola: Protiv BSKA traže iskupljenje

Rudar Prijedor igra premijerni meč 12. kola: Protiv BSKA traže iskupljenje

Fudbaleri Rudar Prijedora traže iskupljenje nakon dva poraza u prvenstvu na gostovanju u Banjaluci protiv BSKA (14.30 časova). Meč se neće igrati kao što je najavljeno na Gradskom stadionu, već na pomoćnom terenu sa vještačkom travom.

Trivunović polako stiče sliku o svojoj ekipi, posebno nakon poraza na debiju protiv Laktaša

– Sa sportske strane mogu reći da su postojale stvari koje su se ticale direktno nas i koje smo pokušali da otklonimo. Postojale su i druge stvari, ali nisam kompetentan da pričam o tome i ne želim da se bavim time. Ono na čemu smo radili je da se momci mentalno podignu nakon poraza, da nedostatke koje smo vidjeli otklonimo i spremimo se za BSK – naglasio je Trivunović.

O narednom rivalu BSK-u trener Trivunović ima riječi hvale.

– BSK je kvalitetna ekipa, dobro vođena, sa nekolicinom iskusnih i individualno kvalitetnih igrača za ovaj rang. Jedino što ću tražiti od igrača je da uživaju, da daju maksimum i da pokušaju ispuniti ovo što smo radili ovu sedmicu. Iskreno se nadam da imamo karaktera i snage da završimo tu utakmicu na najbolji način po nas – dodao je trener.

Fudbaler Mile Kovačević ističe da je utakmica protiv BSK prilika da se vrate na pobjednički kolosijek i dobiju na samopouzdanju.

– Atmosfera jeste malo poljuljana nakon dva poraza, ali smatram da to možemo da vratimo samo dobrom igrom, rezultatima te da pobjedom dobijemo na samopouzdanju – zaključio je Kovačević.

Glassrpske

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments