Rudar Prijedor danas gostuje u Doboju: Kompletan plijen – Jasna ambicija u svakoj utakmici

Created | By: freeradio | November 1, 2020
Rudar Prijedor danas gostuje u Doboju: Kompletan plijen – Jasna ambicija u svakoj utakmici

Meč 13. kola m:tel Prve lige Republike Srpske protiv Sloge u Doboju fudbaleri Rudar Prijedora dočekuju na liderskoj poziciji, a bez obzira kako se završi nedjeljni duel na „Lukama“, Prijedorčani će ostati na prvom mjestu jer su od najbližeg pratioca udaljeni četiri boda.

Ipak, kako u taboru „rudara“ naglašavaju, opuštanja neće i ne smije biti, nego su u planu jedino tri nova boda, koja bi dodatno približila ekipu osvajanju jesenje titule.

„Jako dobro treniramo i pripremamo se. Svi igrači su zdravi, i biće u kombinaciji za ovaj meč. Očekujemo osvajanje sva tri boda, i nadamo se da ćemo taj plan i ostvariti“, poručio je Dino Sikirić, prvi asistent šefa stručnog štaba Borisa Savića na konferenciji za medije.

Optimista je i Predrag Zekanović.

„Mi u svaku utakmicu ulazimo sa ambicijom uzimanja cijelog plijena. Igramo sve bolje, iz utakmice u utakmicu rastemo kao tim, i potrudićemo se da donesemo tri boda u Prijedor.“

Među najboljim igračima ove sezone je Demir Jakupović.

„Idemo u Doboj u odličnoj formi. Mislim da bi pobjeda trebalo da dođe u Prijedor, i ništa manje i ne očekujemo“, jasan je ofanzivac „zeleno-crnih“.

S obzirom da i Slobodu i Zvijezdu 09 predstojećeg vikenda takođe očekuju teška gostovanja Kozari i Jedinstvu, Rudar Prijedor već ovog vikenda teoretski bi mogao da osvojio jesenju titulu, naravno ukoliko slavi u Doboju, a poklope ime se i rezultati u Gradišci i Brčkom.

Autor: Bojan Jakovljević – Mondo.ba

4 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017