Rio Ave do pobjede nad hrabrim Borcem u samom finišu

Created | By: freeradio | September 18, 2020
Rio Ave do pobjede nad hrabrim Borcem u samom finišu
Fudbaleri Borca poraženi su od Rio Ave u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope (0:2). Oba gola sastav iz Portugala postigao je u posljednjim trenucima meča.

Fudbaleri Borca nisu uspjeli eliminisati Rio Ave i zakazati duel sa Bešiktašem, ali su hrabro pali! Portugalci su do golova došli u samom finišu meča. Prvo je pogodio Tarantini u 90. minutu, a onda i Јambor u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Da su Banjalučani izdržali još koji minut, ušlo bi se u produžetke, možda i penale, ko zna kako bi završio duel. Ipak, Borac nije razočarao, sjajno se nosio sa ekipom koja je 10 puta skuplja od Borca.

– Pokušali smo da budemo strpljivi. Nadali smo se da možemo igrati za jedan gol, i bili smo blizu. Žao mi je momaka, produžeci koji bi uslijedili, sigurno bi se konsolidovali, i bila bi potpuno druga priča. Poraz je visok, i boli. Čestitam Rio Avu, nisu bauk, ali u ovom trenutku su bili spretniji i srećnij od nas – poručio je trener Vlado Јagodić poslije meča.

Izvor – rtrs

7 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017