22. Septembra 2023.
NaslovnicaNovostiPrijedorRepertoar Kina “Kozara” od 02. do 08. februara

Repertoar Kina “Kozara” od 02. do 08. februara

Film – Oluja

Termin – od 02 do 08.02. u  21.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 156 minuta

Žanr – drama

Uloge – Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Marija Pikić, Davor Janjić

Režija – Miloš Radunović

OLUJA je film – drama o ratu ispričana iz ugla običnog čovjeka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spriječi dalje napade na selo, gdje je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnijezdo odakle se napada selo. U toj bitki za opstanak, oni  vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji.

Film – Neko kuca na vrata kolibe

Termin – od 02. do 08.02. u  19.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 110 minuta

Žanr – horor

Originalni naziv filma – Knock at the Cabin

Uloge – Dave Bautista, janathan Groff, Ben Aldrige, Nikki Amuka-Bird

Režija – M. Night Shyamalan

Tokom odmora u udaljenoj kolibi, djevojčicu i njene roditelje četiri naoružana stranca uzimaju za taoce, zahtijevajući da porodica napravi nezamisliv izbor kako bi spriječili apokalipsu. Uz ograničeni pristup spoljašnjem svijetu, članovi porodice moraće da odluče u šta vjeruju, prije nego što sve bude izgubljeno.

Film – Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo

Termin – od 02. do 08.02. u  17.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 88 minuta

Žanr – avantura

Originalni naziv filma – Asterix&Obelix: The Middle Kingdom

Uloge – Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Vincent Cassel, Marion Cotillard

Režija – Guillaume Canet

Godina je 50. pne. Kineska carica je upravo zatvorena nakon državnog udara koji je podstaknuo Deng Tsin Kin, izdajnički princ. Uz pomoć Finaltesisa, feničanskog trgovca i njenog vjernog tjelohranitelja Mai Vei, jedina ćerka carice, princeza Sas-Ji bježi u Galiju da zatraži pomoć od dva hrabra ratnika Asteriksa i Obeliksa, koji su obdareni nadljudskom snagom zahvaljujući svom magičnom napitku.

Naša dva nerazdvojna heroja rado prihvataju da pomognu princezi da spase svoju majku i oslobodi svoju zemlju. I tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, takođe idu ka Srednjem kraljevstvu…

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments