20. Februara 2024.
NaslovnicaNovostiKulturaRepertoar Kina "Kozara" od 08. do 14. februara

Repertoar Kina “Kozara” od 08. do 14. februara

Film – Nedelja

Termin – od 08. do 14.02. u  21.00

Cijena ulaznice – 5 KM

Trajanje – 122 minuta

Žanr – drama, biografija

Uloge – Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić

Režija – Nemanja Ćeranić, Miloš Radunović

Film “Nedelja” prati život jednog od najomiljenijih pjevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspio da zauzme svoje mjesto na muzičkoj sceni i kroz pjesme postane dio života mnogih.

Film – Živi i zdravi

Termin – od 08. do 14.02. u  19.00

Cijena ulaznice – 5 KM

Trajanje – 100 minuta

Žanr – drama komedija

Uloge – Tihana Lazović, Goran Bogdan, Mirjana Joković, Goran Slavić

Režija – Ivan Marinović

Film na duhovit način oslikava mentalitet i običaje našeg kraja koji se sve više kose sa shvatanjima novih generacija. Prelijep ambijent i krajolik primorja Crne Gore, moderna mlada koja želi da odustane od svadbe, tradicija, porodični odnosi i na kraju vjenčanje koje se pretvara u „farsu“ sa nizom neočekivanih obrta, čini radnju ovog uzbudljivog filmskog ostvarenja. Ova topla i komična priča nudi uvid u mentalitet našeg podneblja, ali vječitim sukobom između novog i starog, modernog i tradicije, dobija univerzalni karakter u kome se svi mogu prepoznati.

Film – Škola magičnih životinja – sinhronizovan

Termin – od 08. do 14.02. u  17.00

Cijena ulaznice – 5 KM

Trajanje – 103 minuta

Žanr – porodična komedija

Originalni naziv filma – Die Schule der magischen Tiere 2

Uloge – Emilia Maier, Emilia Pieske, Heiko Pinkowski, Justus von Dohnányi

Režija – Sven Unterwaldt

Škola magičnih životinja je nastavak voljene avanture sa animiranim životinjama u CGI-u. Priča prati Idu i Benija, koji pohađaju Vinterštajn školu, koja i nije obična, već škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl. Hoće li se probe završiti u haosu ili će se razred usredsrediti na predstavu? I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da riješe misterioznu zagonetku i da nauče ono što je zaista važno: timski rad.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments