Real u Beogradu, Zvezda se nada savršenoj utakmici

Created | By: freeradio | November 13, 2020
Real u Beogradu, Zvezda se nada savršenoj utakmici

Košarkaši beogradske Crvene zvezde od 19 sati u hali “Aleksandar Nikolić” u 8. kolu Evrolige dočekuju madridski Real, poslije ubjedljive pobjede protiv Asvela u Lionu.

Trener crveno-bijelih Saša Obradović rekao je da njegov tim protiv Real Madrida mora da odigra savršenu utakmicu, ako želi da napravi iznenađenje.

“Utakmica sa Real Madridom sada biće potpuno drugačija u odnosu na sam start sezone, kada su igrali bez te dodatne energije. Mogu da dođu do koša na više načina i sa više pozicija. Za takvu ekipu koja ima ogroman kvalitet, potrebno je da odigrate savršenu utakmicu kako bi ih iznenadili. Nakon pobede u Lionu, imamo dobro raspoloženje, ali moramo da budemo jako pametni u ovoj utakmici”, rekao je Obradović za klupski sajt.

Kapiten Branko Lazić ističe da znaju kakav rival dolazi u Beograd.

“Nemamo mnogo vremena da se pripremimo na pravi način za ovu utakmicu i za ovakvog protivnika. Zna se šta je Real iz Madrida i sa kakvim kvalitetom raspolažu. Nisu puno promenili tim, ali osim velikog kvaliteta adut u ovoj sezoni im je i to što su uigrani odlično se poznaju. Zna se ko šta radi, igraju timski, a o kvalitetu tima u kome svako može da postigne mnogo poena i to na vrlo raznovrsne načine, ne treba ni govoriti. Međutim, i mi imamo naših aduta, odigrali smo odličnu utakmicu u Lionu i ako odigramo meč bez previše grešaka i čvrsto, imaćemo našu šansu”, rekao je Lazić.

Crveno-beli trenutno zauzimaju 15. poziciju na tabeli Evrolige sa dvije pobjede i četiri poraza, dok je “kraljevski klub” deseti sa skorom 3-4.

Izvor:Nezavisne

4 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017