Radojičić čestitao Stanivukoviću: Banjaluka je izabrala

Created | By: freeradio | November 16, 2020
Radojičić čestitao Stanivukoviću: Banjaluka je izabrala
BANjALUKA – Gradonačelnik Banjaluke i kandidat SNSD-a za ovu funkciju Igor Radojičić čestitao je na “Tviteru” protivkandidatu Drašku Stanivukoviću iz PDP-a pobjedu na juče održanim lokalnim izborima.

Čestitam gospodinu Drašku Stanivukoviću izbor za gradonačelnika Banjaluke. Odgovoran i težak posao. Banjaluka je izašla na izbore i izabrala. Svome gradu samo mogu poželjeti da bude bolje – napisao je Radojičić.

Radojičić je zahvalio svima koji su glasali za njega.

– Iskrena i duboka zahvalnost svima koji su glasali za mene na ovim izborima. Svima koji su podržali ono što smo radili i što smo namjeravali. Radili smo četiri godine vrijedno i uporno i širom Grada to ostaje daleko poslije nas. Hvala! – napisao je Radojičić koji je u izolaciji jer je zaražen virusom korona.

Nakon 20 godina SNSD je izgubio mjesto gradonačelnika u Banjaluci, ali će u Skupštini grada zajedno sa koalcionim partnerima zadržati većinu.

glassrpske

11 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017