Radno vrijeme za 21.novembar

Created | By: freeradio | November 17, 2020
Radno vrijeme za 21.novembar

Na području Prijedora prodavnice sa prehrambenom robom, mesnice, cvjećare i ribarnice u subotu, 21. novembra, mogu raditi od 7.00 do 12.00 časova, objavljeno je danas u zaključku gradonačelnika o radnom vremenu na Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH.
Apoteke, prodavnice pogrebne opreme, benzinske pumpe, subjekti koji se bave djelatnostima proizvodnje i prodaje hljeba, peciva, svježe tjestenine, konditorskih proizvoda i kolača, dragstori, veterinarske ambulante i ugostiteljski objekti mogu raditi redovno radno vrijeme za vrijeme trajanja republičkog praznika i u skladu sa preporukama Republičkog štaba za vanredne situacije.

Zdravstvene ustanove, preduzeća za snabdijevanje vodom, električnom energijom i prevoz putnika, te vatrogasna jedinica, dužni su da organizuju rad i dežurstva u obimu koji zadovoljava funkcionisanje osnovnih djelatnosti neophodnih za pružanje usluga građanima.

11 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017