Radno vrijeme u Prijedoru za predstojeće praznike

Created | By: freeradio | December 26, 2022
Radno vrijeme u Prijedoru za predstojeće praznike

Na području Prijedora za republičke praznike 1., 2. i 9. januara redovno radno vrijeme mogu da rade apoteke, benzinske pumpe, pekare, dragstori i ugostiteljski objekti, saopšteno je iz Gradske uprave.
Kako su precizirali, dozvolu za rad imaju benzinske stanice i prodavnice na benzinskim pumpama, subjekti koji proizvode i prodaju hljeb, pecivo, svježe tjestenine, konditorske proizvode i kolače, dragstori, trgovačke radnje u staničnim objektima i ugostiteljski objekti.

Cvjećarama i prodavnicama pogrebne i pripadajuće opreme tih dana je dozvoljeno da rade od 8.00 do 13.00 časova.

Za sve ostale subjekte neradni dani su 1. i 9. januar, dok 2. januara od 8.00 do 13.00 časova mogu raditi pravna lica i preduzetnici koji obavljaju trgovinsku, zanatsku i uslužnu djelatnost.

Ako se zbog unaprijed ugovorenih obaveza prema kupcima ukaže potreba za rad u dane republičkih praznika, privredni subjekti koji imaju registrovanu proizvodnu djelatnost treba da se pisanim putem obrate gradonečelniku uz obrazloženje neophodnosti rada u neradne dane – najkasnije pet dana prije traženog datuma.

Srna

No Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017