20. Aprila 2024.
NaslovnicaNovostiRS-BIHRadionice o sajber bezbjednosti: Prva 3. aprila u Prijedoru

Radionice o sajber bezbjednosti: Prva 3. aprila u Prijedoru

Supernova i Gransko udruženje za ICT Privredne komore Republike Srpske a uz stručnu saradnju sa MUP-om RS – Odjeljenjem za visokotehnološki kriminal i Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci organizuju niz stručnih radionica sa predstavnicima MSP-ova i lokalnih zajednica.

Prva radionica pod nazivom “Cyber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi i trendovi” biće održana u Prijedoru, 3. aprila 2024. od 11 časova, na adresi Aleja Kozarskog odreda br. 9 (kancelarija Područne Privredne Komore Banja Luka – Poslovni Centar Prijedor – CELPAK).

-Pozivamo da se na radionicu prijave rukovodioci ili predstavnici malih i srednjih preduzeća koji se suočavaju sa dilemama u vezi sa informacionom i cyber bezbjednošću u poslovanju kao i bezbjednošću svojih sistema tokom procesa digitalizacije i digitalne transformacije u kompanijama, posebno u kontekstu uvođenja ERP sistema i primjene nove generacije mrežnih tehnologija- navodi se u pozivu organizatora.

Ovo je jedinstvena stručna radionica sa stručnjacima i temama koje sublimiraju najnovije trendove, primjere iz prakse, stručnu pomoć i iskustva sa savjetima za postupanje u incidentnim situacijama.

Svoje učešće na radionici možete prijaviti najkasnije do 03.04.2024. godine na ovom linku.

Za više informacija možete se obratiti na e-mail: ict@komorars.ba ili na telefon broj 051/493-136.

U narednom periodu radionice će biti održane i u Bijeljini, Doboju, Trebinju, Istočnom Sarajevu i Banjaluci.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments